Warmtepompinstallatie in de regio Uden in Noord-Brabant

Neem contact op voor meer informatie
Icoon installatiebedrijf

Wilt u de energievoorziening in uw huis of kantoorpand in de omgeving van Uden in Noord-Brabant, duurzaam maken, kies dan voor de installatie van een warmtepomp door onze vakmensen. Bij Baarslag Installaties hebben we experts in huis die uw systeem precies kunnen ontwerpen en ook volledig kunnen plaatsen. Neem direct contact op voor meer informatie over een warmtepompinstallatie en/of een offerte.

Water-Bodemenergie en lucht-water Warmtepomp Uden

Door het plaatsen van een moderne warmtepomp kunnen wij van Baarslag Installaties uit ervoor zorgen dat de klimaatbeheersing en de warmwatertoevoer in uw huis of pand wordt aangevuld met de warmte-energie die al aanwezig is in onze aarde. Op deze manier maken we gebruik van een onbeperkte energiebron die letterlijk onder uw voeten ligt.

 

Naast een waterpomp met bodemenergie als bron, kunt u ook kiezen voor een lucht-water of een lucht-lucht warmtepomp. 

 

Een lucht-water warmtepomp haalt de energie uit de buitenlucht en geeft deze warmte door aan het water door middel van pompen. Het voordeel van een lucht-water warmtepomp is dat deze overal kan worden geïnstalleerd, omdat de lucht als warmtebron overal aanwezig is.

 

Met een lucht-lucht warmtepomp wordt buitenlucht gebruikt om binnen voor verwarming (of verkoeling) te zorgen. Een buitenunit trekt hierbij de lucht aan, vervolgens wordt de lucht via een compressor verwarmd in de binnenunit en daarna verspreid over de ruimte. Dit systeem is met name geschikt als vervanging voor elektrische verwarming, bij het ontbreken van centrale verwarming en voor gebruik in kleine, goed geïsoleerde woningen. 

Vraag naar de mogelijkheden

Warmteterugwinsysteem (WTW)

Om de energiehuishouding zo optimaal mogelijk te houden, kunnen we door het plaatsen van een WTW ervoor zorgen dat de warmte en energie van de afgevoerde lucht in uw ventilatiesysteem niet verloren gaat. 


De warmte wordt opgevangen en weer teruggevoerd in het systeem. Zo bent u verzekerd van frisse, gezonde lucht in uw huis en een efficiënte energiehuishouding.

Maak een afspraak