Moderne installatiediensten voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud in Uden, Noord-Brabant

Neem contact op
Installatiebedrijf icoon

Als u in zee gaat met een installatiebedrijf, dan wilt u dat alle installatiewerkzaamheden met hetzelfde oog voor detail en comfort worden uitgevoerd. Baarslag Installaties uit Uden werkt met een team van ervaren vakmensen binnen het volledige spectrum van installatiediensten.

Verwarmingssysteem kantoor

Verwarming en koeling

Baarslag Installaties is expert in het aanleggen en onderhouden van verwarmingsleidingen, cv-ketels, boilers, aircosystemen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer. Neem contact op voor meer informatie, of lees eerst meer over onze verwarmings- en koelingsdiensten.

Meer over verwarming en koeling
Riolering woonhuis

Water, gas en riolering

Baarslag Installaties zorgt voor de correcte en veilige installatie van uw water- en gasleidingen en uw aansluiting op de riolering. Hierbij staan comfort en duurzaamheid natuurlijk voorop.

Zonne-energie tuin

Airconditioning

Wij zetten moderne technologie in om comfort te combineren met duurzaamheid. Wij installeren moderne airconditioningsystemen in woningen en kantoorpanden.

Mechanische ventilatie bedrijf

Mechanische ventilatie en luchtbehandelingen

Een modern huis of kantoor is voorzien van moderne ventilatietechnologie. Dat kan gaan om de ventilatie van uw badkamer, of voor een volledig luchtbehandelingssysteem door het hele gebouw.

Meer over ventilatie
Zinkwerk particulieren

Zink- en koperwerk

Voor het installeren of onderhouden van uw zinken of koperen dakgoten bent u aan het juiste adres bij Baarslag Installaties.

Sanitair - installatie badkamer

Sanitair

Ook voor volledige nieuwbouw of renovatie van uw badkamer of toiletruimte(s) schakelt u de diensten van Baarslag Installaties in.

Meer over sanitair
Onderhoud installatie kantoor

Service en onderhoud

Voor service en onderhoud aan al uw installaties thuis of in uw kantoor staan wij geheel tot uw beschikking.