Uw expert in mechanische ventilatie en luchtbehandelingen in Uden, Noord-Brabant

Neem contact op
Installatiebedrijf icoon

Om het klimaat in uw huis of kantoor perfect op peil te houden is het aan te raden de juiste ventilatiesystemen te installeren en ze goed te laten onderhouden. Baarslag Installaties uit Uden in Noord-Brabant heeft de juiste vakmensen in huis om dit te realiseren. Niet alleen qua installatie, maar ook qua ontwerp en engineering. Tevens verzorgen wij compleet onderhoud aan uw systemen. Wilt u weten hoe het is gesteld met de kwaliteit van de lucht in uw ruimtes? Vraag ons naar onze moderne luchtbehandeling.

Warmteterugwinnings systemen van topkwaliteit

Voor de beste, meest moderne technologie in luchtbehandelingsinstallaties kiest u voor een warmteterugwinningssysteem (WTW). WTW zorgt voor verse luchttoevoer en zorgt ervoor dat de vervuilde lucht efficiënt wordt afgevoerd. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Onze experts adviseren u graag bij de juiste keuze. Denk hierbij aan:

  • Mechanische afzuiging
  • Installatie WTW-unit
  • CO2-regeling
  • Installatie en onderhoud van luchtkanalen
  • Luchtroosters
Maak een afspraak

Ventilatiesystemen voor nieuwbouw- of renovatieprojecten

Bij Baarslag Installaties verzorgen we complete luchtkanalen voor het ventilatiesysteem van uw woning of (bedrijfs)pand. Ook het vervangen van de afzuiging in uw badkamer of toilet behoort tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of een offerte.

Ontwerp, engineering en uitvoering

De vakmensen bij Baarslag Installaties in Uden, Noord-Brabant gaan verder dan alleen installeren van systemen. Wij verzorgen de volledige ontwerpfase voor uw nieuwbouw- of renovatietraject, inclusief engineering en uitvoering. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden