Installatie en onderhoud van zink- en koperwerk vanuit Uden, Noord-Brabant

Neem contact op
Installatiebedrijf icoon

Installatiewerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand zorgen ervoor dat de basisfuncties van uw pand vlekkeloos werken. Een belangrijk, maar vaak vergeten onderdeel daarvan is het zink- en koperwerk van een pand, zoals uw dakgoten. Baarslag Installaties uit Uden in Noord-Brabant zorgt voor het aanbrengen en onderhouden van al uw zink- en koperwerk. Schakel ons in bij een nieuwbouw- of renovatieproject om uw zink- en koperwerk aan te brengen of te vernieuwen, of vraag naar de mogelijkheden voor onze onderhoudsdienst. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een offerte.

Het belangrijkste zink- en koperwerk op een rijtje

Het is belangrijk dat al het regen- en smeltwater van uw dak goed wordt opgevangen en afgevoerd. Hiervoor brengen wij moderne dakgoten aan op uw huis of pand. Hierbij zijn er allerlei verschillende mogelijkheden qua vorm, stijl en functionaliteit.

Bakgoten
Dit zijn de meest traditionele dakgoten, met een vlakke vloer, uitgevoerd in zink of koper. Bakgoten zijn van alle opties het meest voordelig en zien er toch fatsoenlijk en bekend uit. Bovendien zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk.

Mastgoten
Mastgoten hebben, in tegenstelling tot bakgoten, een halfronde vorm en geven zodoende een meer organisch gevoel aan uw dakgoot. Uitvoerbaar in pvc, of voor een aantrekkelijkere optie in zink.

Verholen kilgoten
Heeft u een dak dat uit meerdere dakvlakken bestaat? Dan is het van belang om op de aansluitingen tussen de vlakken kilgoten te plaatsen. Dit zorgt voor goede afwatering en het voorkomen van lekkages. Wij leveren een breed assortiment aan kilgoten in zink en koper.