Installatietechniek en duurzame energie vanuit Uden, Noord-Brabant

Neem contact op
Icoon installatiebedrijf

Als het gaat om duurzaamheid in uw huis of kantoorpand, kunt u grote stappen maken door te kiezen voor de juiste installaties. Of het nu gaat om het gebruik van bodemenergie, het plaatsen van een warmteterugwinsysteem, het installeren van zonnepanelen, of een combinatie hiervan; Baarslag Installaties uit Uden heeft de experts in huis om uw systemen te ontwerpen, te engineeren en te plaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Water-Bodemenergie en lucht-water Warmtepomp

Door het plaatsen van een moderne warmtepomp kunnen wij ervoor zorgen dat de klimaatbeheersing en de warmwatertoevoer in uw huis of pand wordt aangevuld met de warmte-energie die al aanwezig is in onze aarde. Op deze manier maken we gebruik van een onbeperkte energiebron die letterlijk onder uw voeten ligt.


Naast een waterpomp met bodemenergie als bron, kunt u ook kiezen voor een lucht-water warmtepomp. Een lucht-water warmtepomp haalt de energie uit de buitenlucht en geeft deze warmte door aan het water door middel van pompen. Het voordeel van een lucht-water warmtepomp is dat deze overal kan worden geïnstalleerd, omdat de lucht als warmtebron overal aanwezig is.

Vraag naar de mogelijkheden

Warmteterugwinsysteem (WTW)

Om de energiehuishouding zo optimaal mogelijk te houden, kunnen we door het plaatsen van een WTW ervoor zorgen dat de warmte en energie van de afgevoerde lucht in uw ventilatiesysteem niet verloren gaat. 


De warmte wordt opgevangen en weer teruggevoerd in het systeem. Zo bent u verzekerd van frisse, gezonde lucht in uw huis en een efficiënte energiehuishouding.

Maak een afspraak

Zonne-energie

Zet nu de eerste stap om uw eigen energie op te wekken: investeer in zonnepanelen.  Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam en interessant voor het milieu, maar zijn ook zeker interessant voor uw boekhouding. Enerzijds bent u niet langer afhankelijk van vervuilende energiecentrales en anderzijds bent u op zelf op een verantwoorde manier bezig om energie op te wekken met behulp van panelen en de zon.  En de energie die u teveel produceert of overhoud, gaat terug het netwerk in. Zo gaat de energie nooit verloren. 


Naast reguliere zonnepanelen, ook wel fotovoltaïsche zonnepanelen genoemd, kunt u tegenwoordig ook kiezen voor thermische zonnepanelen. Een thermisch zonnepaneel produceert sanitair warm water, waar een fotovoltaïsch zonnepaneel zonne-energie omzet in elektriciteit. Welke panelen u ook kiest, Baarslag Installaties staat voor u klaar voor advies en installatie.

Neem contact op voor meer info

Wees uw eigen energieleverancier met zonne-energie

De aanschaf van zonnepanelen is een investering die zich altijd dubbel en dwars terugbetaalt. Met het opwekken van uw eigen zonne-energie zorgt u niet alleen voor een duurzame energiehuishouding in uw woning of pand, maar daarnaast zult al snel de voordelen in uw boekhouding merken. U bent namelijk uw eigen energieleverancier, en bij overproductie zelfs de energieleverancier voor uw buurt of stad. Neem vandaag nog contact op met de vakmensen van Baarslag Installaties in Uden, Noord-Brabant om de mogelijkheden voor uw huis of pand te bespreken. We helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing en onze ontwerpers en engineers creëren een ontwerp dat volledig is toegespitst op uw situatie.

Neem direct contact op

Pelletketel

Een pelletketel is een cv-ketel die op houtpellets gestookt wordt. Met een pelletketel kunt u CO2-neutraal stoken, waarmee u milieubewust bezig bent en tegelijkertijd ongeveer 30% - 40% op uw stookkosten bespaart. Heeft u ook gehoord van een pettetkachel-cv? Dat kan kloppen. Het verschil met pelletketel is dat een pelletketel niet in uw huiskamer staat zoals bij een pelletkachel-cv wel het geval is. Dat maakt een pelletketel zeer geschikt om uw hele huis mee te verwarmen en tevens te voorzien van een warmwatertap. 

Neem contact op voor meer info